Zoeken
  • EHRC MARATHON

Dat was de laatste training van het jaar

Den Haag - Op 26 november hadden we de laatste training van het jaar. De maand december is voor de vereniging de winterstopmaand. Gaan we met de familieleden en vrienden de gezellige dagen vieren. Even géén rolhockey. Wel jammer eigenlijk... De eerste week van de maand januari 2015 zijn we er weer. Maar voor nu, prettige feestdagen!

Fotograaf: Garib (halbeheerder)

-----------------oude berichten over dit onderwerp----------------------------------------------------------

Den Haag - De maand december is bij E.H.R.C. Marathon traditioneel de winterstopmaand en is er géén sportaanbod. Deze periode gaan we met vrienden en familieleden de gezellige momenten vieren. Hierdoor wordt de feestmaand december door haar vele feestelijke momenten ook wel de "kilo-knaller" maand genoemd. Daarom kijken we nu al uit naar de eerste training in het nieuwe jaar. Op woensdagavond 7 januari 2015 kunnen we weer dat gaan doen wat we zo leuk vinden. Dan komen we in sporthal Oranjeplein weer bij elkaar om het spel rolhockey te gaan spelen.

Maar voor nu... een hele fijne maand december toegewenst!

#sportiefnieuws

9 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

E.H.R.C. MARATHON 

 ...SINDS 1947

rolhockey ehrc marathon

ROLHOCKEY BELEEF JE BIJ...

1947 - 2019 : 72 JAAR

EERSTE HAAGSE ROLSCHAATS CLUB

MARATHON

© 1997 - 2019 "Marathon on line", ruim 20 jaar de officiele website van E.H.R.C. Marathon

Design: Joao Batista Pereira                    © 2017