Zoeken
  • EHRC MARATHON

Zijn we klaar voor de herfst en de winter?

Den Haag - Na een mooi zomerseizoen op rolschaatsbaan Zuiderpark zijn we inmiddels "ondergedoken" in sporthal Oranjeplein. Alle leden spelen in deze sporthal gedurende het winterseizoen indoor rolhockey en tijdens deze donkere maanden periode speelt het seniorenteam haar uitwedstrijden voor de Nederlandse Rollersport Bond competitie en neemt het deel aan internationale toernooien in het buitenland. Ook voor de bestuurders- en commissie leden breekt er een drukke tijd aan. Op basis van het driejarenbeleidsplan 2014-2016 Marathon 2.0 moet het jaarplan 2015 worden opgesteld en de financiering van dit plan op orde zijn. Vanaf 1 januari 2015 start dan het tweede jaar van het beleidsplan.

Zijn we klaar voor de herfst en de winter? Ja! We hebben er zin in.

=============== oudere berichten ==================================

Den Haag - Vanaf woensdag 1 oktober gaan we weer van "buiten" naar "binnen", van "outdoor" naar "indoor", van "rolschaatsbaan Zuiderpark" naar "sporthal Oranjeplein". Vanaf 25 maart 2015 gaan we het weer andersom doen. We zijn zeer tevreden dat we als vereniging dankzij de gemeente Den Haag zowel een outdoor- als een indoor accommodatie bezitten.

Het bijzondere is dat nu alle disciplines indoor rolhockey gaan spelen, zowel de senioren als de veteranen, de TRIM-mers maar ook de jeugd. Het beweegaanbod van de vereniging is hierdoor breed geworden en is er voor alle leeftijden plaats bij de vereniging.

De groei van de vereniging is ingezet. De eerste resultaten van het beleidsplan 2014-2016 Marathon 2.0 zijn zichtbaar.

#organisatienieuws

4 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

E.H.R.C. MARATHON 

 ...SINDS 1947

rolhockey ehrc marathon

ROLHOCKEY BELEEF JE BIJ...

1947 - 2019 : 72 JAAR

EERSTE HAAGSE ROLSCHAATS CLUB

MARATHON

© 1997 - 2019 "Marathon on line", ruim 20 jaar de officiele website van E.H.R.C. Marathon

Design: Joao Batista Pereira                    © 2017