Zoeken
  • EHRC MARATHON

E.H.R.C. Marathon aanwezig bij Nederlandse Rollersports Bond sectie rolhockey vergadering

Kerkdriel - Het Gelderse Kerkdriel had de sectie rolhockey op maandagavond 3 november vanwege haar centrale ligging als vergaderlocatie uitgekozen. Als onderdeel van de Nederlandse Rollersports Bond laat deze sectie haar (rolhockey) spelende leden in de maand november en in de maand juni van een kalenderjaar bij elkaar komen om onderwerpen te bespreken die betrekking hebben op het rolhockey in Nederland.

Dat de verenigingen de bijeenkomsten belangrijk vinden bleek tijdens de vergadering van 3 november j.l. daar alle verenigingen bestuursleden als vertegenwoordigers naar de vergadering hadden gestuurd. Een interessante agenda gaf daar alle aanleiding toe en gedurende het overleg bleek dat de rode draad van de vergadering de ontwikkeling was van de rolhockeysport in Nederland.

Voorstellen werden toegelicht, beoordeeld, besproken en vervolgens goed- of afgekeurd. Opvallende onderwerpen waren het uitvoeren van een haalbaarheids onderzoek om dames rolhockey in Nederland weer te introduceren, het beschikbaar stellen van rolsportmateriaal om het jeugdrolhockey te ondersteunen, het versterken van de sectierolhockey organisatie, het aanbieden van opleidingen en het verbeteren van de N.R.B. rolhockeycompetities.

Om een vervolg te kunnen geven aan de gestelde uitgangspunten en om de voortgang te bewaken hebben de verenigingen aangegeven niet te willen wachten op de eerst volgende reguliere vergadering van de maand juni 2015. Een volgende vergadering wordt om deze redenen in de maand februari 2015 wederom in Kerkdriel gehouden.

#organisatienieuws

11 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

E.H.R.C. MARATHON 

 ...SINDS 1947

rolhockey ehrc marathon

ROLHOCKEY BELEEF JE BIJ...

1947 - 2019 : 72 JAAR

EERSTE HAAGSE ROLSCHAATS CLUB

MARATHON

© 1997 - 2019 "Marathon on line", ruim 20 jaar de officiele website van E.H.R.C. Marathon

Design: Joao Batista Pereira                    © 2017