top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverEHRC MARATHON

Na clubkledinglijn nu ook beschermingsmaterialenlijn

Den Haag - Met ingang van het seizoen 2014 is voor alle leden van de vereniging de E.H.R.C. Marathon clubkleding, bestaande uit drie sublijnen, beschikbaar. Deze kledinglijn is voor de verenigingsseizoenen 2014, 2015 en 2016 de standaard voor onze vereniging. Na een uitvoerige inventarisatie is de sportmaterialencommissie van de vereniging uitgekomen bij het merk SALLER. Er is bewust gekozen voor dit merk vanwege zijn kwaliteit, betaalbaarheid, herkenbaarheid, servicegerichtheid en de mogelijkheid om gedurende een langere periode (bij) te bestellen. De kledingstukken winterjas, trainingspak jas en sweater zijn bedrukt met ons verenigingslogo. De sportmaterialencommissie hoopt dat de leden van de vereniging als gebruikers de keuze voor dit merk en de clubkledinglijn kunnen waarderen.

Ook nieuwsgierig naar de plaatjes en hoe je kan bestellen ? Ga dan naar het webitem "Vereniging".

Per 01-10-14 is er nu ook de E.H.R.C. Marathon beschermingsmaterialenlijn. Ook deze uitvoering is voor de seizoenen 2014, 2015 en 2016. Info : zie webitem "Vereniging"-> "Sportmaterialen".

1 weergave0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

E.H.R.C. MARATHON 

 ...SINDS 1947

rolhockey ehrc marathon

ROLHOCKEY BELEEF JE BIJ...

1947 - 2019 : 72 JAAR

EERSTE HAAGSE ROLSCHAATS CLUB

MARATHON

© 1997 - 2019 "Marathon on line", ruim 20 jaar de officiele website van E.H.R.C. Marathon

Design: Joao Batista Pereira                    © 2017 

bottom of page