Zoeken
  • EHRC MARATHON

Samenwerking met De Haagse Hogeschool gestart

Den Haag - Tijdens de Algemene Leden Vergadering in de maand maart jongstleden presenteerde het bestuur van onze vereniging het driejaren verenigingsbeleidsplan 2014-2016 met de titel Marathon 2.0, een ambitieus beleidsplan om het Haagse rolhockey een impuls te geven.

Na een half jaar van “zaaien” worden nu al de eerste “grassprietjes” zichtbaar. Dat is motiverend. Meerdere vrijwilligers werken dagelijks hard aan de verwezenlijking van de doelstellingen zoals deze in het beleidsplan zijn opgenomen. Maar het is altijd goed om te blijven kijken of we op de goede weg zitten. Onlangs werd tijdens een inspiratiebijeenkomst van de vereniging het plan al eens besproken en kwamen er zinvolle verbeterpunten.

Om de weg naar het eindresultaat in het jaar 2016 te analyseren en te beoordelen heeft de vereniging nu een opdracht verstrekt aan het bedrijf Sports Consultancy. De werkzaamheden zijn het gevolg van de samenwerking tussen De Haagse Hogeschool en onze vereniging. Sports Consultancy is opgericht door vierde-jaars studenten van de opleiding Sportmanagement, een opleiding van de Haagse Hogeschool dat ook eind 2016 in de Sportcampus Zuiderpark zal zijn opgenomen.

De studenten zijn inmiddels gestart met een zogenaamde “0” meting en presenteren hun plan van aanpak binnenkort aan de bestuurders van de vereniging. De tussen resultaten van Sports Consultancy worden gedurende de komende 12 maanden ook met de leden van de vereniging gedeeld. We zijn ervan overtuigd dat deze samenwerking voor beide partijen interessant zal zijn en dat het een begin is van een langdurige samenwerking van deze twee partijen in het Haagse Zuiderpark.

Informatie over het onderzoek is verkrijgbaar via het secretariaat van de vereniging : secretariaat.ehrcmarathon@gmail.com

#organisatienieuws

3 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

E.H.R.C. MARATHON 

 ...SINDS 1947

rolhockey ehrc marathon

ROLHOCKEY BELEEF JE BIJ...

1947 - 2019 : 72 JAAR

EERSTE HAAGSE ROLSCHAATS CLUB

MARATHON

© 1997 - 2019 "Marathon on line", ruim 20 jaar de officiele website van E.H.R.C. Marathon

Design: Joao Batista Pereira                    © 2017