Zoeken
  • EHRC MARATHON

Drie landenteams, zon, sport en horeca in het Zuiderpark

Den Haag - Na de 2e ronde is het veteranenteam van E.H.R.C. Marathon verdrongen als koploper naar de derde plaats gezet in de serie van in totaal drie ronden Haagse Rolhockey Nederlaagserie 2014. Team Iberia (Portugal/Spanje) staat nu op de vierde plaats. Het was zaterdag 14 juni "bijltjesdag" in het Zuiderpark. Want zowel het Duitse VfL Huls als het Belgische Kon. Modern S.C.W. bleken voor ons seniorenteam te sterk.

Het was zaterdag ook een debutantenbal. Het team van E.H.R.C. Marathon had voor het eerst Sander Franken onder de lat. Sander volgt momenteel een keepersopleiding bij de vereniging en werd tijdens de twee wedstrijden voor "de leeuwen" gegooid. Als producten van de verenigingsopleiding clubscheidsrechters had het duo Joran Hartkamp en Randy van Dongen hun eerste zelfstandige (internationale) wedstrijd Kon. Modern S.C.W. - VfL Huls (Duitsland).

Het was weer heerlijk om op rolschaatsbaan Zuiderpark te zijn. Met deze weersomstandigheden is het genieten. Dit zijn ook de maanden dat we zeer actief met thuisevenementen zijn. De komende herfst- en wintermaanden duiken we weer de sporthal in. Maar nu nog heerlijk in de buitenlucht sporten en naar sport kijken.

Komende zaterdag 21 juni de 3e en laatste ronde van de Haagse Rolhockey Nederlaagserie 2014.

Twee Duitse tegenstanders voor het seniorenteam van E.H.R.C. Marathon.

Wederom toegang gratis. Info over het volledige programma, bereikbaarheid en parkeren zie webitem Sportevenementen 2014.

Kom je langs voor drie rolhockeywedstrijden ? Beleef rolhockey bij ... E.H.R.C. Marathon ... actief sinds 1947 !

Stand na twee ronden Haagse Rolhockey Nederlaagserie 2014

1e VfL Huls (Duitsland)

2e Kon. Modern S.C.W. (Belgie)

3e E.H.R.C. Marathon veteranen (Nederland)

4e Team Iberia (Spanje/Portugal)

#sportiefnieuws

3 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

E.H.R.C. MARATHON 

 ...SINDS 1947

rolhockey ehrc marathon

ROLHOCKEY BELEEF JE BIJ...

1947 - 2019 : 72 JAAR

EERSTE HAAGSE ROLSCHAATS CLUB

MARATHON

© 1997 - 2019 "Marathon on line", ruim 20 jaar de officiele website van E.H.R.C. Marathon

Design: Joao Batista Pereira                    © 2017