Zoeken
  • EHRC MARATHON

Pinksteren : Seniorenteam vierde in Frankrijk

Den Haag - Het Pinksterweekeinde is zo'n traditioneel sportweekeinde. Ditmaal heeft het seniorenteam deelgenomen aan een internationaal toernooi om de jean Vandendriessche trofé te Frankrijk. De winnaar werd het Engelse Kings Lynn en ons seniorenteam behaalde met de vierde plaats een goed eindresultaat.

De eerste speeldag stond in het teken van de poule wedstrijden met een overwinning en een gelijk spel en werd de halve finale bereikt. Uiteindelijk ging de finale tussen Kings Lynn en het Duitse Dusseldorf welke met een penaltyserie in het voordeel van het team uit Engeland werd beslist. E.H.R.C. Marathon verloor de halve finale en de strijd om de derde en vierde plaats.

De voorzitter van gastheer C.P. Roubaix was lovend over het seniorenteam. Dominique Ploegaerts : "We zijn verrast over het goede optreden van het team uit Nederland. Ze spelen modern, enthousiast en sportief rolhockey. We hebben ze dan ook voor het volgend jaar al vast uitgenodigd. Als ze willen zijn ze meer als van harte welkom".

Eindstand

1e. Kings Lynn (Engeland);

2e. Tus Dusseldorf (Duitsland);

3e. C.P. Roubaix A (Frankrijk);

4e. E.H.R.C. Marathon (Nederland);

5e. C.P. Roubaix B (Frankrijk);

6e. ESV Ansbach/Eyb (Duitsland).

#sportiefnieuws

5 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

E.H.R.C. MARATHON 

 ...SINDS 1947

rolhockey ehrc marathon

ROLHOCKEY BELEEF JE BIJ...

1947 - 2019 : 72 JAAR

EERSTE HAAGSE ROLSCHAATS CLUB

MARATHON

© 1997 - 2019 "Marathon on line", ruim 20 jaar de officiele website van E.H.R.C. Marathon

Design: Joao Batista Pereira                    © 2017