top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverEHRC MARATHON

Spaanse topclub wil samenwerken met E.H.R.C.Marathon

Den Haag - Spanje is een toprolhockeyland en de Spaanse competitie is de sterkste rolhockeycompetitie ter wereld. Eén van de topverenigingen in de hoogste Spaanse klasse (OK liga) is CE Noia Freixenet uit het Catalaanse Sant Sadurni d'Anoia. De vereniging is een zo'n typisch Spaans rolhockeybolwerk waar de talenten op jonge leeftijd worden gepolijst en klaar worden gestoomd voor het eerste seniorenteam.

In Pavello Olimpic de L'Ateneu is het rolhockey wat de klok slaat. Dagelijks stromen jeugdspelers vanaf 4 jaar de hal in en uit om het spel rolhockey te spelen (zie foto). Indien zij géén trainingen hebben spelen zij op de naast de hal gelegen buitenbaan (met een sportvloer van natuursteen) net zo lang tot dat de sportverlichting wordt gedoofd. In de omgeving wat naar rolhockey "ruikt" komen de talenten tot wasdom en het is deze topvereniging die een jeugdsamenwerking wil aangaan met ... E.H.R.C. Marathon.

De komende periode zal de samenwerkingsvorm, op jeugdgebied, verder worden besproken.

8 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

E.H.R.C. MARATHON 

 ...SINDS 1947

rolhockey ehrc marathon

ROLHOCKEY BELEEF JE BIJ...

1947 - 2019 : 72 JAAR

EERSTE HAAGSE ROLSCHAATS CLUB

MARATHON

© 1997 - 2019 "Marathon on line", ruim 20 jaar de officiele website van E.H.R.C. Marathon

Design: Joao Batista Pereira                    © 2017 

bottom of page