Zoeken
  • EHRC MARATHON

Oud lid Loek van Leeuwen overleden

Den Haag - Op 12 mei 2014 is op 86 jarige leeftijd Loek van Leeuwen overleden. Loek was op 19 jarige leeftijd bij de oprichting van onze vereniging in 1947 één van de eerste rolhockey spelende leden. Hij speelde jarenlang voor het rood en geel van de Eerste Haagse Rolschaats Club Marathon en maakte deel uit van het eerste rolhockeyteam dat kampioen van Nederland werd. Op de foto uit 1951 staat hij in het midden op de kampioensfoto welke werd gemaakt op de op dat moment enige rolschaatsbaan van Nederland : de Marathon-rinck. Na zijn actieve rolschaatsperiode vond hij in het skiën zijn tweede sportliefde.

De begrafenis heeft op vrijdag 16 mei jongstleden op begraafplaats Oud Eik en Duinen te Den Haag plaats gevonden.

#organisatienieuws

30 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

E.H.R.C. MARATHON 

 ...SINDS 1947

rolhockey ehrc marathon

ROLHOCKEY BELEEF JE BIJ...

1947 - 2019 : 72 JAAR

EERSTE HAAGSE ROLSCHAATS CLUB

MARATHON

© 1997 - 2019 "Marathon on line", ruim 20 jaar de officiele website van E.H.R.C. Marathon

Design: Joao Batista Pereira                    © 2017