Zoeken
  • EHRC MARATHON

Seniorenteam presteert matig in Duitsland

Marl – Het seniorenteam van de vereniging heeft in het Paasweekeinde een matige prestatie geleverd tijdens de VfL Hüls Rollhockey-Oster Stadt Marl Cup 2014 door vijfde te worden in een gezelschap van zeven internationale teams. Het Duitse R.H.C. Recklinghausen ontving uit handen van burgemeester Werner Arndt van de stad Marl de fraaie wisselbeker en werd hiermee de terechte winnaar van het goed georganiseerde toernooi.

In de fraaie Rundsporthalle van de stad Marl in de Duitse deelstaat Nedersaksen lieten onze senioren zien dat zij de trainingen van de afgelopen weken in goede resultaten wilden omzetten. Na drie wedstrijden was het team dan ook leider in het klassement door winst op S.V. Ansbach Eyb (Duitsland), R.S.C. Gera en door het gelijke spel tegen gastheer VfL Huls. Doch de laatste drie wedstrijden tegen respectievelijk Kon. Rolta R.H.C. (Belgie), H.C. Kuringen (België) en R.H.C. Recklinghausen (Duitsland) werden verloren en duikelden de senioren vervolgens naar de vijfde plaats.

Vertekend beeld

De vijfde plaats geeft wel een vertekend beeld van hetgeen het seniorenteam liet zien. Het team heeft duidelijk mogelijkheden en bij een beetje meer geluk was de tweede plaats zeker haalbaar geweest. Maar geluk dwing je af en dat hebben de senioren niet gedaan. Een hogere klassering dan de tweede plaats had er niet ingezeten want de wedstrijd tegen de latere toernooi winnaar R.H.C. Recklinghausen (zie foto) werd kansloos verloren en zo verkreeg het toernooi van organisator Klaus Rupsch een goede toernooiwinnaar.

Line up E.H.R.C. Marathon

Het team van E.H.R.C. Marathon dat de clubkleuren blauw en wit in Duitsland verdedigde bestond uit de volgende sporters: 1. Johan Opsteegh (keeper), 2. Joran Hartkamp (aanvoerder), 3. Randy van Dongen, 4. Jeroen Dwars, 7. Huey Verbeek, 8. Daniel Franken (assistent aanvoeder), 9. Hugo Lluelles en 10. Wim Meyer (keeper)

Eindstand

Na 21 toernooi wedstrijden onder goede leiding van duo scheidsrechters kwam de volgende eindklassering tot stand.

1. R.H.C. Recklinghausen (Duitsland), 2. H.C. Kuringen (Belgie), 3. VfL Huls (Duitsland), 4. Kon. Rolta R.H.C. (Belgie), 5. E.H.R.C. Marathon (Nederland), 6. S.V. Ansbach Eyb (Duitsland), 7. R.S.C. Gera (Duitsland).

Volgende wedstrijden

Het seniorenteam komt dit seizoen op zaterdag 10 mei a.s. voor het eerst op rolschaatsbaan Zuiderpark in actie gedurende de drieluik wedstrijden met de titel “Zonder verleden, géén heden. Zie voor meer info webitem “Sportevenementen 2014”.

#sportiefnieuws

5 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

E.H.R.C. MARATHON 

 ...SINDS 1947

rolhockey ehrc marathon

ROLHOCKEY BELEEF JE BIJ...

1947 - 2019 : 72 JAAR

EERSTE HAAGSE ROLSCHAATS CLUB

MARATHON

© 1997 - 2019 "Marathon on line", ruim 20 jaar de officiele website van E.H.R.C. Marathon

Design: Joao Batista Pereira                    © 2017