Zoeken
  • EHRC MARATHON

Senioren missen wedstrijdritme

Den Haag - Door een gebrek aan wedstrijdritme werd afgelopen zondag in Zaandam niet de N.R.B. Cup veroverd. Tijdens de Cupfinals werd er van de uiteindelijk winnaar R.V. Brunssum/VRC uit Limburg met 5-2 verloren en waren onze senioren in de kleine finale door een overwinning met 12-5 een maatje te groot voor het Zaanse Z.R.C.

Door een ongelukkige voorbereidingsperiode had ons team nog niet al te veel wedstrijden gespeeld en bleek hierdoor niet bestand tegen het Limburgse team van coach Nico Janssens. Uiteindelijk werd hierdoor R.V. Brunssum/VRC de terechte bekerwinnaar van het nog prille seizoen. Ook al is het seizoen nog lang maar toch hadden we de N.R.B. beker graag naar huis meegenomen.

Debutanten

Het seniorenteam had afgelopen zondag maar liefst drie debutanten in de gelederen. Aanvaller Jeroen Dwars begon met name in de tweede wedstrijd de gevraagde doelpunten te maken waarbij in deze wedstrijd de nieuwe keeper Johan Opsteegh op een verdienstelijke wijze Wim Meijer verving. De derde debutant was de Portugees Felipe Pereira die een aanwinst voor het team kan worden. Door zijn late komst in Nederland mist hij nog de specifieke rolhockeyconditie maar hij liet zien dat hij een goed speloverzicht bezit en als verdediger nu al een betrouwbare indruk maakte.

Trainingsarbeid

Hetgeen wat afgelopen zondag tijdens de N.R.B. Cupfinals werd getoond is een gevolg van de trainingsarbeid. Over enkele weken ons team door de start van het zomerseizoen meer rolschaatstrainingsuren beschikbaar waardoor de trainingsintensiteit kan worden verdubbeld. Ook staan er diverse interessante internationale oefenwedstrijden op het programma waardoor ook de nieuwelingen de kans krijgen om een ingespeeld onderdeel van het team te worden.

Fotograaf : Eef Bal

#sportiefnieuws

6 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

E.H.R.C. MARATHON 

 ...SINDS 1947

rolhockey ehrc marathon

ROLHOCKEY BELEEF JE BIJ...

1947 - 2019 : 72 JAAR

EERSTE HAAGSE ROLSCHAATS CLUB

MARATHON

© 1997 - 2019 "Marathon on line", ruim 20 jaar de officiele website van E.H.R.C. Marathon

Design: Joao Batista Pereira                    © 2017