top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverEHRC MARATHON

Nog even en dan gaan we weer naar "buiten" !

Den Haag - Een winter van niks was het ! Het weekeinde van 8 maart zelfs het warmste ooit gemeten. Sinds in 1901 met meten is begonnen, was het op 8 en 9 maart in ons land nog niet zo warm als de 8 en 9 maart van 2014. Onder deze omstandigheden is het heerlijk sporten op rolschaatsbaan Zuiderpark. En krijgen we nu al zin om weer naar "buiten" te gaan. Maar we weten ook dat regen ons plezier kan verminderen als de sportvloer dan te glad is geworden. De vereniging heeft inmiddels 10 nieuwe droogtrekkers aangeschaft. Laten we hopen dat we ze niet al te vaak nodig zullen hebben.

Dinsdagavond 1 april a.s. (géén grap) staat de eerste buitentraining gepland. Er zal nog veel werk moeten worden verricht op de sportvloer weer geschikt te maken. Ondanks de slappe winter is de sportvloer toch (logisch) bevuild. Maar ieder seizoen zijn we weer verbaasd als we "uit de sporthal" terug keren in het stadspark Zuiderpark. De verhuurder heeft de sportvloer dan weer in een goede conditie weten te krijgen.

2 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

E.H.R.C. MARATHON 

 ...SINDS 1947

rolhockey ehrc marathon

ROLHOCKEY BELEEF JE BIJ...

1947 - 2019 : 72 JAAR

EERSTE HAAGSE ROLSCHAATS CLUB

MARATHON

© 1997 - 2019 "Marathon on line", ruim 20 jaar de officiele website van E.H.R.C. Marathon

Design: Joao Batista Pereira                    © 2017 

bottom of page