top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverEHRC MARATHON

Gemeenteraadsleden te gast bij ... E.H.R.C. Marathon

Den Haag - Op zondag 18 mei a.s. speelt ons seniorenteam twee thuiswedstrijden op de thuisaccommodatie rolschaatsbaan Zuiderpark. Voor aanvang van de eerste wedstrijd zal de "symbolische afslag" worden uitgevoerd door de heer Gerard Verspuij, gemeenteraadslid voor de PvdA. In zijn portefeuille zijn naast Sport ook Volkshuisvesting, Zorg, Vrijwilligers en bewonersorganisaties en de Stadsdelen Escamp, Haagse Hout en Loosduinen opgenomen.

De "symbolische afslag" (12.30 uur) op zaterdag 24 mei wordt uitgevoerd door mevrouw Hanne Drost, fractie SP Tweede Kamer en Gemeenteraadslid voor de SP in de gemeente Den Haag. Op deze dag wordt de 1e ronde van de Haagse Rolhockey Nederlaagserie gehouden.

De "symbolische afslag" (12.30 uur) op zaterdag 14 juni 2014 wordt uitgevoerd door de heer Rachid Guernaoui, Gemeenteraadslid voor de D66. In de portefeuille van de D66 fractievoorzitter is Bestuur, Veiligheid, Integratie en Sport opgenomen. Op deze dag wordt de 2e ronde van de Haagse Rolhockey Nederlaagserie gehouden. Deze ronde is een Nederland- Belgie-Duitsland clubontmoeting.

De "symbolische afslag" (12.30 uur) op zaterdag 21 juni 2014 wordt uitgevoerd door de heer Martin Worsdorfer, Gemeenteraadslid voor de VVD. In de portefeuille van de VVD fractievoorzitter is Bestuur, Verkeer en Sport opgenomen. Op deze dag wordt de 3e en laatste ronde van de Haagse Rolhockey Nederlaagserie gehouden.

Op zondag 29 juni a.s. speelt ons seniorenteam twee thuiswedstrijden op de thuisaccommodatie rolschaatsbaan Zuiderpark. Voor aanvang van de eerste wedstrijd zal de "symbolische afslag" worden uitgevoerd door de heer Karsten Klein, Wethouder Jeugd, Welzijn en Sport in Den Haag en stadsdeelwethouder van Loosduinen.

Het zijn duidelijk géén verkiezingsactie's van deze politici. Want de Gemeenteraadsverkiezingen worden op 19 maart a.s. gehouden, dus ver vóór de competitieronde van 18 mei en de nederlaagserie op 14 juni in het Zuiderpark.

Dus op deze dagen voor de rolhockeyliefhebbers naast spannende wedstrijden ook de kans om een Haagse politicus langs de balustrade te ontmoeten en misschien wel die ene vraag te kunnen stellen ...

Als bestuur zijn we zeer positief over het feit dat de Haagse politiek daadwerkelijk aandacht heeft voor onze tak van sport.

2 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

E.H.R.C. MARATHON 

 ...SINDS 1947

rolhockey ehrc marathon

ROLHOCKEY BELEEF JE BIJ...

1947 - 2019 : 72 JAAR

EERSTE HAAGSE ROLSCHAATS CLUB

MARATHON

© 1997 - 2019 "Marathon on line", ruim 20 jaar de officiele website van E.H.R.C. Marathon

Design: Joao Batista Pereira                    © 2017 

bottom of page