top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverEHRC MARATHON

Zomerseizoen 2014 : "Let's celebrate rink-hockey !"

Den Haag - Conform het drie jarenbeleidsplan 2014-2016 is heden, ten behoeve van het zomerseizoen 2014, gedurende de maanden april tot en met september, 10 keer een rolsportevenement op rolschaatsbaan Zuiderpark vastgesteld. 10 keer kunnen sporters en toeschouwers genieten van van die mooie tak van sport : Rolhockey ! 10 keer de gelegenheid om sport, horeca, muziek en mooi weer (natuurlijk !) op rolschaatsbaan Zuiderpark met elkaar te beleven ! De 10 rolsportevenementen staan op de verenigingswebsite onder het item “Sportevenementen 2014”. Zet het in je (digitale) agenda en kom langs, alléén of met je vrienden, familieleden. De toegang is altijd gratis.

"Let's celebrate rink-hockey, ... be there !"

1 weergave0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

E.H.R.C. MARATHON 

 ...SINDS 1947

rolhockey ehrc marathon

ROLHOCKEY BELEEF JE BIJ...

1947 - 2019 : 72 JAAR

EERSTE HAAGSE ROLSCHAATS CLUB

MARATHON

© 1997 - 2019 "Marathon on line", ruim 20 jaar de officiele website van E.H.R.C. Marathon

Design: Joao Batista Pereira                    © 2017 

bottom of page