top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverEHRC MARATHON

Waarom 5 maanden per jaar Sporthal Oranjeplein ?

Den Haag - Gedurende de wintermaanden is de sportvloer van rolschaatsbaan Zuiderpark regelmatig onbespeelbaar. De gemeente Den Haag denkt met ons mee om het spelen van rolhockey ook gedurende de wintermaanden mogelijk te maken. De gemeentelijke Sporthal Oranjeplein is speciaal voor het rolhockey geschikt gemaakt. Top ! De hier bovenstaande foto is op een mooie december 2013 winterdag gemaakt. Ook in de winter is Stadspark Zuiderpark prachtig. Alleen niet om te rolhockeyen. We komen in het voorjaar weer terug maar nu zitten we voor 5 maanden in sporthal Oranjeplein.

3 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

E.H.R.C. MARATHON 

 ...SINDS 1947

rolhockey ehrc marathon

ROLHOCKEY BELEEF JE BIJ...

1947 - 2019 : 72 JAAR

EERSTE HAAGSE ROLSCHAATS CLUB

MARATHON

© 1997 - 2019 "Marathon on line", ruim 20 jaar de officiele website van E.H.R.C. Marathon

Design: Joao Batista Pereira                    © 2017 

bottom of page