top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverEHRC MARATHON

Seniorenteam na 10 jaar weer titelkandidaat

Den Haag - Ja, U leest het goed... Na tien jaar weer titelkandidaat ! In het jaar 2003 werd het seniorenteam met namen als Patrick Zwaanswijk, Michel van der Gaag, Hendry Meershoek, Gebroeders Wim en Ton Meijer, Arnold Korteweg, Eef Bal en Chris Luitwieler voor het laatst kampioen van Nederland. Alleen "good old" Wim Meyer is nog overgebleven uit dit kampioensteam van 2003 wat in die jaren onder leiding stond van Willem Bartels. Medetitelkandidaat R.C. De Lichtstad uit Eindhoven staat er het beste voor want zij hebben met nog één speelronde te gaan één wedstrijdpunt meer en één wedstrijd meer te spelen. De nieuwe weg die onze senioren sinds januari van dit jaar zijn ingeslagen begint zichtbaar te worden. De trainingen zijn dit seizoen aangepast en er worden meer wedstrijden gespeeld. Voorzitter Marcel Hartkamp : “Het is duidelijk zichtbaar dat het team zich aan het ontwikkelen is. Ook straalt het team meer spelvreugde en passie uit. Dat is mooi om te zien”. De verwachtingen waren aan het begin van dit seizoen niet hooggespannen. Ons seniorenteam is duidelijk in opbouw en dat het met nog één speelronde te gaan nu één van de titelkandidaten is geworden overtreft een ieders verwachting.

Uitslagen 6e speelronde 29-09-13

De speelronde in Eindhoven had vijf competitie wedstrijden op het programma staan. R.V. Brunssum - R.C. De Lichtstad 3-4, Z.R.C. - E.H.R.C. Marathon 3-5, R.V. Brunssum/V.R.C. – Z.R.C. 4-4, E.H.R.C. Marathon - R.V. Brunssum/V.R.C. 10-5, Z.R.C. - De Lichtstad 1-17.

Stand competitie 2013 Programma finale ronde 10-11-13 te Valkenswaard

Tot en met de zesde (29 september 2013) is de volgende stand aan de orde. 10.00 uur Kon. Modern S.C.W. - Zaanse Roller Club

1e plaats R.C. De Lichtstad (Eindhoven), 9 gespeeld, 14 punten, 11.00 uur R.C. De Lichtstad - R.V. Brunssum/V.R.C.

2e plaats E.H.R.C. Marathon (Den Haag), 10 gespeeld, 13 punten, 12.00 uur E.H.R.C. Marathon - Zaanse Roller Club

3e plaats Kon. Modern S.C.W. (Antwerpen) 9 gespeeld, 11 punten, 13.00 uur R.V. Brunssum/V.R.C. - Kon. Modern S.C.W.

4e plaats R.V. Brunssum (Brunssum), 9 gespeeld, 7 punten, 14.00 uur R.C. De Lichtstad - E.H.R.C. Marathon

5e plaats Zaanse Roller Club (Zaandam) 9 gespeeld, 1 punt. 15.00 uur R.V. Brunssum/V.R.C. - Zaanse Roller Club

16.00 uur Kon. Modern S.C.W. - R.C. De Lichtstad

55 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

E.H.R.C. MARATHON 

 ...SINDS 1947

rolhockey ehrc marathon

ROLHOCKEY BELEEF JE BIJ...

1947 - 2019 : 72 JAAR

EERSTE HAAGSE ROLSCHAATS CLUB

MARATHON

© 1997 - 2019 "Marathon on line", ruim 20 jaar de officiele website van E.H.R.C. Marathon

Design: Joao Batista Pereira                    © 2017 

bottom of page