top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverEHRC MARATHON

MARATHON ON LINE 2.0 is on line !

Den Haag - Op zondag 1 september 2013, 08.00 uur, is de vernieuwde website "de lucht in gegaan". We zijn benieuwd naar de reacties. Niet dat de oude website slecht was. Integendeel ! We kregen veel complimenten uit binnen en buitenland. Maar aan een opfrisbeurt was wel behoefte. De bezoeker wordt nu nóg beter geinformeerd over de Eerste Haagse Rolschaats Club Marathon. De oudste rolschaatsvereniging van het land. Sinds 1947 ! Neem eens een kijkje bij de items en bezoek als laatste het Rollercafé om een berichtje achter te laten. Veel leesplezier !

3 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

E.H.R.C. MARATHON 

 ...SINDS 1947

rolhockey ehrc marathon

ROLHOCKEY BELEEF JE BIJ...

1947 - 2019 : 72 JAAR

EERSTE HAAGSE ROLSCHAATS CLUB

MARATHON

© 1997 - 2019 "Marathon on line", ruim 20 jaar de officiele website van E.H.R.C. Marathon

Design: Joao Batista Pereira                    © 2017 

bottom of page