top of page

Secretariaat ... het centrale informatiepunt van de vereniging !    ... the central information point of the club

Algemeen  General

De secretaris is het geheugen én het geweten van de vereniging. De secretaris zal zich ook steeds afvragen of onze plannen nog steeds overeenkomen met de uitgangspunten van de vereniging. Tevens bewaakt hij of zij de afgesproken procedures. Eén van die procedures zijn de informatiemomenten. Daarom is de secretaris van de vereniging het centrale punt voor alle informatiemomenten van de vereniging. Het algemeen Bestuur heeft een vergaderfrequentie van één maal per twee maanden en de secretaris heeft onder andere een apart agendapunt om melding te kunnen maken van alle inkomende en uitgaande (digitale) post. Voor alle onderwerpen welke zijn opgenomen in de verenigingswebsite is hij of zij dan ook de contactpersoon. Veelal zal zijn of haar reactie bestaan uit een doorverwijzing naar één van onze organisatie vrijwilligers in het dagelijks bestuur of één van de commissies. 

Digitaal postadres  Digital postal address

Ook bij onze club gaat steeds meer digitaal. Daarom is het secetariaat van de vereniging ook via deze moderne manier te bereiken. Gebruik daarvoor het mailadres info@ehrc-marathon.com.

 

Telefonisch  Telephone

We bezitten de "Marathon info lijn" waar je direct alle info over de vereniging, evenementen, inschrijvingen etc. kan verkrijgen. Het nummer +31 (0) 6 339 121 91 is hiervoor beschikbaar.

 

Digitaal  Digital

Het contact kan ook plaatsvinden door gebruik te maken van de hieronderstaande mogelijkheid. Na ontvangst van jouw e-mail krijg je binnen 24 uur een antwoord van de secretaris. Probeer het eens !

Your details were sent successfully!

Digitale communicatie door en met E.H.R.C. Marathon

Als vereniging vinden wij het belangrijk om op een goede wijze te communiceren en we doen dat dan ook op verschillende manieren. Eén van die manieren is digitaal.

 

Sociale media (de Engelse term is social media)

Is een verzamelbegrip voor online platformen waar de gebruikers de inhoud verzorgen. Van de groep sociale media maakt E.H.R.C. Marathon gebruik van Facebook, Twitter en Instagram.

 

Facebook is een gratis sociaalnetwerksite om online contact te maken of te houden. E.H.R.C. Marathon heeft er een eigen profiel samengesteld en geeft verenigingsinformatie op het zogeheten "Prikbord". Het adres is : www.facebook.com/EHRCMarathon.

 

Twitter is een gratis internetdienst waarmee E.H.R.C. Marathon korte berichtjes publiceert. Op deze berichtjes kan worden gereageerd of de berichtjes worden alleen gevolgd. Het adres is : www.twitter.com/EHRCMarathon en @EHRCMarathon

Instagram is een gratis mobiele app om digitale verenigingsfoto's of video's uit te wisselen middels mobiele apparaten. Het adres is : Instagram is www.instagram.com/EHRCMarathon en EHRCMarathon

 

Website

En dan onze verenigingswebsite. De vereniging had in 1997 als één van de eerste sportverenigingen in het land een verenigingswebsite. Het kreeg de naam Marathon On Line. Het is een verzameling van samenhangende webpagina’s. Onlangs onderging de verenigingswebsite een opfrisbeurt. De site wordt al jarenlang goed nationaal en internationaal bezocht. Het is het digitale visitekaartje van de vereniging. 

E.H.R.C. MARATHON 

 ...SINDS 1947

rolhockey ehrc marathon

ROLHOCKEY BELEEF JE BIJ...

1947 - 2019 : 72 JAAR

EERSTE HAAGSE ROLSCHAATS CLUB

MARATHON

© 1997 - 2019 "Marathon on line", ruim 20 jaar de officiele website van E.H.R.C. Marathon

Design: Joao Batista Pereira                    © 2017 

bottom of page