top of page

Trim-rolhockey voor volwassenen   Trim-rinckhockey for adults

 

In het zomerseizoen 2014 is de vereniging met Trim-rolhockey voor volwassenen gestart . Voor beginners, voor herintreders. Het werd een succes en de Trim-ers gaven aan ook gedurende het winterseizoen actief te willen zijn. Vanaf oktober 2014 stond daardoor op iedere woensdagavond, in ons voormalig indoor accommodatie Sporthal Oranjeplein, een enthousiaste en ervaren rolhockeybegeleider klaar om het op rolschaatsen bewegen met bal en stick te gaan begeleiden. Gedurende het outdoor seizoen was rolschaatsbaan Zuiderpark het decor waar de (rollende) sportievelingen bij elkaar kwamen. 

 

Trim-rolhockey is een onderdeel van het E.H.R.C. Marathon Be fit ! programma en is een vorm van rolhockey wat gericht is op het feit om in goede conditie te blijven, zonder prestatiedruk en/of wedstrijdverplichting. Geen wekelijkse wedstrijdverplichtingen. Gewoon met elkaar in beweging blijven door het spel rolhockey te spelen. Je maakt deel uit van een gezellige groep die graag het spel wil spelen in de traditionele lengte van de rolschaatsbaan of in de breedte van de rolschaatsbaan. Een hele baan of een halve baan. Het gaat er om dat men beweegt. Niets moet, alles mag. En ...? Bewegen is gezond !

 

En na afloop de mogelijkheid om in het sportcafé sportcampus Zuiderpark (indoor) of in paviljoen Zuiderpark (outdoor) bij te komen van de inspanningen en nog even bij te praten.  Lijkt het je leuk om op deze manier in beweging te blijven ? Stuur dan een WhatsApp via het nummer 06 339 121 91  of een mail via info@ehrc-marathon.com voor de nodige informatie. Kan je de volgende week al beginnen...   

E.H.R.C. MARATHON 

 ...SINDS 1947

rolhockey ehrc marathon

ROLHOCKEY BELEEF JE BIJ...

1947 - 2019 : 72 JAAR

EERSTE HAAGSE ROLSCHAATS CLUB

MARATHON

© 1997 - 2019 "Marathon on line", ruim 20 jaar de officiele website van E.H.R.C. Marathon

Design: Joao Batista Pereira                    © 2017 

bottom of page