top of page

Rolhockey is echt een hele coole sport om te doen, je moet goed kunnen rolschaatsen en op het zelfde moment met stick en bal overweg kunnen.

 

Rolhockey is een teamsport voor rolschaatsers die meer willen dan alleen maar rolschaatsen op straat of op de rolschaatsbaan in het Zuiderpark.  

 

Rolhockey is een snelle teamsport. Een sport met een hoog tempo, veel techniek en tactiek.  Een boeiend kijkspel dat de toeschouwers van het begin tot het einde in de ban houdt.  

 

Rolhockey is en balsport op rolschaatsen, ontstaan in Engeland. Twee teams met elk vier spelers en een keeper leveren een spannende strijd met elkaar om de bal. Zowel de voorspelers als de achterspelers kunnen het ene moment in de aanval zijn en onmiddelijk daarop weer in de verdedigng.  

 

Rolhockey speel je bij de vereniging E.H.R.C. Marathon.

Onze vereniging is op zoek naar enthousiaste kinderen vanaf 5 jaar. Vind je rolschaatsen leuk ?  Kom eens vrijblijvend langs op de rolschaatsbaan in het Haagse Zuiderpark.

Onze jeugd ... Wie de jeugd heeft, heeft de toekomst !    Our youth ... Who has the youth, has the future !

 

Cool kids ... lets play rink hockey !

Are you in ?

 

Sportkenners beweren dat rolhockey beschouwd mag worden tot één van de snelste teamsporten ter wereld !

  

... doe dan mee met de Jeugd Rolschaats Experience!

 

Deze bestaat uit clinics welke worden gegeven tijdens het outdoor seizoen op rolschaatsbaan Zuiderpark en tijdens het indoorseizoen in sportcampus Zuiderpark. De clinics zijn bedoeld voor basisschoolleerlingen uit de groepen 4 tot en 8 en worden altijd met veel enthousiasme gevolgd. Uiteraard zijn ouders/begeleiders welkom om het plezier van de kinderen mee te maken.

 

Wanneer

Vanaf de maand oktober starten we met ons indoor seizoen en zijn dan tot en met eind maart in sportcampus Zuiderpark. Vanaf de maand april start het outdoorseizoen en gaan we weer naar buiten om, heerlijk in de buitenlucht, op rolschaatsbaan Zuiderpark te sporten.  

 

Info en inschrijven

Deelname aan de Jeugd Rolschaats Experience is de eerste maand gratis ! Meer info of inschrijven ? Neem dan contact op via het mailadres info@ehrc-marathon.com of stuur een app via de "Marathon Info Lijn" 06  339 121 91.

 

Bruikleen

Jeugdrolhockeymateriaal is in bruikleen verkrijgbaar. 

 

Welkom bij de Beren

Je wordt ingedeeld in een "Beren groep". De Panda-beren (tot en met 8 jaar), de Kodiak-beren (tot en met 12 jaar) of de Grizzly-beren (tot en met 16 jaar).

 

 

See you soon on skates ...

 

Beelden van een Jeugd Rolschaats Experience

Hiernaast zie je beelden van een Jeugd Rolschaats Experience. Onder leiding van kwalitatieve jeugdtrainers spelletjes doen, lekker schaatsen met bal en stick, oefeningen en natuurlijk afsluiten met een "partijtje"

De E.H.R.C. Marathon Youth-kit bestaat uit:

- rolhockeyschaatsen, - handschoenen, scheenbeschermers en kniebeschermers, - stick met rolhockeybal, - blauw shirt (met clubembleem), broekje en kousen.

Gedurende de eerste rolhockeyjeugdjaren (Pandaberen 5-9 jaar) stellen wij een hoofdbeschermer verplicht. 

 

 

                                  Verkrijgbaar bij de E.H.R.C. Marathon Materialen Commissie, mailadres: info@ehrc-marathon.com

 

 

                                  Een ideaal cadeau spaarplan voor sinterklaas, je verjaardag, de kerstman, het rapport of zo maar omdat ...

Zij gingen je voor

Dit is een deel van onze jeugdleden die ook een keertje gingen rolschaatsen tijdens een Jeugd Rolschaats Experience. Later pakten ze ook een stick en bal erbij en spelen nu met veel plezier het spel rolhockey. Kom je ook een keer rolschaatsen?

E.H.R.C. MARATHON 

 ...SINDS 1947

rolhockey ehrc marathon

ROLHOCKEY BELEEF JE BIJ...

1947 - 2019 : 72 JAAR

EERSTE HAAGSE ROLSCHAATS CLUB

MARATHON

© 1997 - 2019 "Marathon on line", ruim 20 jaar de officiele website van E.H.R.C. Marathon

Design: Joao Batista Pereira                    © 2017 

bottom of page