top of page

Clubkleding lijn   Clubclothing line

 

Met ingang van het seizoen 2014 kwam voor alle leden van de vereniging de E.H.R.C. Marathon clubkleding bestaande uit drie sublijnen beschikbaar.  Deze kledinglijn werd  de standaard voor onze vereniging. Na een uitvoerige inventarisatie was de sportmaterialencommissie van de vereniging uitgekomen bij het merk SALLER. Er werd bewust gekozen voor dit merk vanwege zijn kwaliteit, betaalbaarheid, herkenbaarheid, servicegerichtheid en de mogelijkheid om gedurende een langere periode (bij) te bestellen. De kledingstukken winterjas, trainingspak jas en sweater zijn bedrukt met ons verenigingslogo.

 

De sportmaterialencommissie hoopt dat de leden van de vereniging als gebruikers de keuze voor dit merk en de clubkledinglijn kunnen waarderen.

 

 

Ons topklasse team koos voor drie seizoenen de drie sublijnen en presenteren hierdoor de vereniging op een goede wijze. De clubkleding wordt alleen gedragen op officiele wedstrijddagen waar de vereniging zich voor heeft ingeschreven.

 

Ook interesse in één of meerdere sublijnen ? Neem dan contact op met het secretariaat onder het item “contact”.

 

Het clubtenue heeft de clubkleuren blauw en wit als uitgangspunt. Speciaal voor onze leden is het clubtenue verkrijgbaar bij Maltha Sport, Oude Langedijk 23 te Delft (www.malthasport.nl) . Vraag de eigenaar Bob Maltha of zijn team van verkopers naar het clubtenue en je krijgt een goed kledingadvies.

Sublijn 1 : Basisset,

bestaande uit een trainingspak en sweater

Sublijn 2 : Zomerset, 

bestaande uit een t-shirt, korte broek en cap

 

Sublijn 3 : Winterset,

bestaande uit een winterjas en muts

E.H.R.C. MARATHON 

 ...SINDS 1947

rolhockey ehrc marathon

ROLHOCKEY BELEEF JE BIJ...

1947 - 2019 : 72 JAAR

EERSTE HAAGSE ROLSCHAATS CLUB

MARATHON

© 1997 - 2019 "Marathon on line", ruim 20 jaar de officiele website van E.H.R.C. Marathon

Design: Joao Batista Pereira                    © 2017 

bottom of page