top of page
3vs3 Tickets 
 
3vs3 Tickets
Feitjes
 
Facts

Datum: zaterdag 3 september 2016. Locatie: Rolschaatsbaan Zuiderpark-Den Haag (stadspark ingang veluweplein). Categorien Elité (hoogste niveau), Oldies (veteranen), Fanatics (trim-ers) en Future (tot en met 12 jaar). Baanafmeting 20x13 meter. Speeltijd: 2 x 5 minuten doorlopend. Na de poule wedstrijden de knock-out fase. Muziek met DJ Amazinggggg en live gastoptreden. De spelletjes "Wieltje werpen" en "Balletje balletje". De "Bubbels" en afsluitende bbq. 

Gold Bird tickets: Uitverkocht

Early Bird tickets: Uitverkocht

Regular Bird tickets: Uitverkocht

Late Bird tickets: Uitverkocht

 

Een 3vs3 ticket bestaat uit je deelname-strip, welkomst koffie/thee strip, een energy start in the morning drank-strip, een bbq-strip, een bbq drankje-strip, een borreltime drankje-strip en twee wieltjes-strippen voor deelname aan de spelletjes "Wieltje werpen" en "Balletje balletje".

Onze Tiesto..., onze Armin van Buuren..., onze Afrojack..., onze Nicky Romero..., onze... You name it! Wij hebben DJ Amazingggg die tijdens de Grand finale en de borrel met "bubbels" voor een heerlijke meeslepende achtergrond muziek gaat zorgdragen. 

Inschrijven doe je heel eenvoudig in de volgende drie stappen:

- Stap 1,Je geeft per mail (3vs3@ehrcmarathon.com) aan een flitsende deelnemer te willen zijn als team (nick-name opgeven) of als individu (wordt je ingedeeld);

- Stap 2, Je krijgt het inschrijfformuier per mail toegezonden en je stuurt deze ingevuld retour via 3vs3@ehrcmarathon.com;

- Stap 3, Je verzorgt je betaling voor je tickets(s). 

Je bent ingeschreven. Zo simpel is het. Snel doen!  

 

Deelname tickets zijn uitverkocht. Geef je op voor de reservelijst.

Ook de Funny Bird tickets zijn inmiddels niet meer verkrijgbaar.

DJ Amazinggg
 
DJ Amazinggg
Inschrijven in 3 stappen
Subscribe in 3 steps

Marathon 3vs3 Knock-out 2016 

 

Na de succesvolle editie in het vorige jaar was het bijna logisch om ook in 2016 de Marathon 3vs3 Knock-out te gaan organiseren. Door de enthousiaste reacties hebben we er enorm veel zin in en hopen dat ook jij inmiddels één van de deelnemers bent geworden. Je kon je inschrijven met een team van twee spelers en een keeper. En er werden leuke "Nick-names" voor de deelnemende teams verzonnen. Zaterdag 3 september 2016: Lets play 3vs3 rinkhockey! Heb je géén deelname ticket kunnen krijgen? Dat is balen! Geef je naam dan toch op. We plaatsen je dan op een zogenaamde "reservelijst". Misschien ontstaat er toch nog een plekje voor je. 

We vinden het super gezellig als de partners, vrienden en vriendinnen van de 3vs3 deelnemers komen kijken. De entree tot het evenement is gratis. Maar ook zij kunnen een 3vs3 ticket aanschaffen. Voor deze fans zijn er Funny Bird tickets te koop. Hierdoor krijgen zij ook een bbq-strip, een bbq drankje-strip en twee wieltjes-strippen voor deelname aan het spel Wieltje werpen. En alleen voor de fan tussen 11.00 uur - 15.00 uur vrij toegang tot Midgetgolf Zuiderpark. Waauwwwww.... bestellen die Funny Bird ticket.

 

Funny Bird tickets zijn de komende dagen (tot en met vrijdag 26 augustus) voor 15,=( volwassenen) en 10,= (jeugd tot en met 12 jaar) per ticket te bestellen.  Vóór 26 augustus maak je het totaalbedrag van je ticket(s) over via het IBAN nummer NL41 INGB 0000 434 715 van de ING Bank t.n.v. penningmeester E.H.R.C. Marathon o.v.v. de naam van je "3vs3 held" en je eigen naam en na betaling liggen je Funny Bird ticket(s) dan zaterdag 3 september op je te wachten bij de infodesk.

 

De Funny Bird zijn gelimiteerd en kunnen dus net als de deelname tickets uitverkocht raken.

 

Inmiddels zijn ook de Funny Bird tickets uitverkocht en daardoor niet meer verkrijgbaar.

Rolhockeyfans
 
Rinkhockeyfans 
 
Topsportvloer
 
Topsportsfloor

Onlangs hebben we op rolschaatsbaan Zuiderpark een sportvloer van een uitmuntende kwaliteit gekregen. Deze sportvloer is in een droge situatie één van de beste rolsportvloeren. Tijdens dit evenement zal deze vloer door de eregast van de dag officieel worden geopend. Aangezien de rolsportvloer pas op 01-09-16 is aangeboden kunnen we de beschreven kwaliteit niet garanderen. Het evenement zal worden ingezet als testevenement.    

Back-up locatie 
 
Back-up location

Ook in de Hollandse zomer kan het regenen. Het evenement is een echt out-door evenement. Bij mooie weersomstandigheden komt het evenement goed tot zijn recht. Vanwege de internationale deelname is het niet mogelijk om het evenement vanwege regenverwachting 24 uur voor aanvang te annuleren. Daarom is sporthal Oranjeplein de locatie als de weersgoden ons in de steek laten.  Vanwege de goede weersvoorspellingen is afgelopen woensdagavond laat besloten om niet van de Back-up accommodatie gebruik te maken. Rolschaatsbaan Zuiderpark is de accommodatie. 

Eregast
 
Guest of honor

De Haagse wethouder R. (Rabin) S. Baldewsingh is op zaterdag 3 september tijdens het evenement de Marathon 3vs3 Knock-out 2016 onze eregast. Hij zal in de ochtenduren de nieuwe sportvloer op een officiele wijze (her)openen. De wethouder heeft onder zijn bezielende leiding de nieuwe sportvloer op rolschaatsbaan Zuiderpark mogelijk gemaakt.   

Vrijwilligers
 
Volunteers

De organisatie commissie bestaat uit de volgende zes personen: Ger Huntink (wedstrijdleiding), Richard Willemsen (entertainment), Ed Ros (verzorging), José Raposo (accommodatie), Beer Fresco (financiën) en Rob Verbeek (communicatie). Daarbij komen op de dag zelf natuurlijk de dagvrijwiligers bij onder het motto "Als iedere vrijwilliger een sterretje zou krijgen zou het nooit meer donker zijn". 

Op verzoek de 3vs3-bbq
Requested the 3vs3-bbq

Tijdens de editie in 2015 hadden we voor het eerst een afsluitende bbq. Dit bleek een groot succes te zijn. Op veler verzoek dus ook dit jaar weer een afsluitende 3vs3-bbq. De sporters hebben in hun deelname ticket een bbq-slip zitten. En voor de rolhockeyfans zijn de zogenaamde Funny Bird tickets met bbq-slip te koop.    

Sfeerreportage editie 2015
Background report edition 2015

De Marathon 3vs3 Knock-out editie van 2015 werd mooi in beeld gebracht door Den Haag Sport TV. Journalist Arnout Verzijl maakte met zijn cameraman de volgende reportage op 31 augustus 2015. Klik: http://youtu.be/8Ka54ihAV5A

Parkeren 
 
Parking
Het programma
 
The program

Achter de ballenvanger (bij het kleedkamergebouw) is voor fietsen, brommers, scooters en scootmobiles een gratis openbare stalling.

 

Autoparkeermogelijkheid: Zie de clubwebsite bij het item  http://www.ehrcmarathon.nl/#!outdoor/c16dg.

 

Op de accommodatie zijn enkele gereserveerde autoparkeerplaatsen (aanvraag via 3vs3@ehrcmarathon.com). 

Het 12 uurs programma van de Marathon 3vs3 Knock-out 2016

 

08.00 uur  Ontvangst en melden bij de Infodesk
09.00 uur  Start wedstrijden
11.00 uur  Opening rolschaatsvloer door wethouder R.S. Baldewsingh 
11.15 uur  Groepsfoto deelnemers en genodigden  
13.00 uur  Knock-out wedstrijden 
16.45 uur  The game: "Wieltje werpen" 
17.30 uur  Borreltijd met "bubbels' en DJ Amazinggg"
18.00 uur  Grand finale, categorie Future met prijsuitreiking 
18.00 uur  3vs3 bbq met gitarist "Youri" en Jamsessie live!
20.00 uur  Grand finale, categorieën Elité, Oldies en Fanatics 
21.00 uur  Prijsuitreiking Elité, Oldies en Fanatics

21.30 uur  Afterparty met Jamsessie live!

 

Overnachten
 
Overnight  

Wil je een dag eerder naar Den Haag komen of maak je er een lang weekeinde van? Er is voldoende te beleven in de stad van Recht en Vrede. Zowel Stayokay in Den Haag (www.stayokay.com, een goedkopere) als Bastion Hotel in Rijswijk (www.bastionhotels.nl, een wat duurdere) liggen op korte afstand van de rolschaatsbaan. 

Smartphone oplaadpunt
Smartphone charging station 

Het zal je toch gebeuren! Je batterij van je smartphone is leeg. Als service bieden wij daarom in het officialgebouw een smartphone oplaadpunt gratis aan. Ook weer opgelost!   

Rolhockey
fotografen
Rinkhockey photographers

We hebben een aantal goede rolhockeyfotografen aan ons evenement kunnen binden. Alles wordt weer feilloos digitaal voor het nageslacht vast gelegd. Illustere rolhockeyfotografen namen als Ivo Bentes, Beer Fresco, Eef Bal en nieuwkomer ... Chantal van den Bor. 

Gitaarmuziek door gitarist Youri
 
Guitar music by guitarist Youri

Na de borrel "bubbels" gaan we gebruik maken van de 3vs3 bbq. Met heerlijke achtergrond gitaarmuziek van onze gitarist Youri. Vuurkorfje aan... sfeertje, gezellig. 

Familie Ooms 
 
Family Ooms

Heel simpel. De familie Ooms heeft onze vereniging in 1947 opgericht. Zij bouwden in 1946 de allereerste rolschaatsbaan van Nederland in Kijkduin. Uiteindelijk de legendarische Marathon Rinck. Eigenlijk zijn zij de oorzaak dat wij nu de Marathon 3vs3 Knock-out organiseren. Uit eerbetoon hebben we de 3vs3 courts naar de familie vernoemd. 

3vs3 trainingen 
 
3vs3 trainingsessions

Ben je in de buurt? Doe mee. Op de donderdagen 25 augustus en 1 september zijn er speciale 3vs3 trainingen. Meld je aan via 3vs3@ehrcmarathon.com.  

De Savornin  
 
De Savornin

De Savornin zal op zaterdag 3 september ook actief zijn. De Savornin is een platform voor alle rolhockeyers en kunstrijders die in het verleden actief zijn geweest op één van de Haagse rolschaatsbanen. Vanaf 16.00 uur is er een ontvangst in het Paviljoen waarbij het bekende "hapje en drankje" niet zal worden vergeten. Het vinden van de huidige adressen is altijd lastig. De Savornin stimuleert je komst. Meld je aan via secretaris@ehrcmarathon.com  

De voor jou nog ontbrekende informatie kan je verkrijgen via het mailadres 3vs3@ehrcmarathon.com. Alle vragen zijn goed, stel ze. Wij verzekeren je dat je binnen 8 uur een antwoord zal krijgen. 

Informatie 
 
Information

Marathon 3vs3 Knock-out 2017: zaterdag 26 augustus 

 

Ja, schrijf maar op. Na zo'n succesvolle editie kunnen we het natuurlijk niet maken om in 2017 géén 3vs3 te organiseren. Voor je digitale agenda: zaterdag 26 augustus 2017. De inschrijving start op 15 juni 2017. Deelnemers aan de 2016 editie krijgen voorrang door vanaf 1 juni te kunnen inschrijven.  

 

Zaterdag 3 september. Het is super geweest. We hebben met elkaar een mooie sportdag doorgemaakt. In maar liefst vier categorien. Van jong tot oud. Maar ook de niet sporters waren aanwezig. Hierdoor werd het echt gezellig op rolschaatsbaan Zuiderpark.

 

Mooie wedstrijden, Strijd en spanning. Een lach en een traan. Muziek, spelletjes, een bbq en nog veel meer. We kijken terug op een mooie editie. Het was leuk om het te organiseren. Het was leuk om deel te nemen en er naar te kijken. 

 

Wil je nog een terug kijken? Dat kan. Met maar liefst 1.000 foto's. Goed werk van de 3vs3 fotografen Chantal, Ivo en Eef. Click: https://www.flickr.com/gp/52234532@N05/205vy5

 

TOT DE VOLGENDE EDITIE VAN DE MARATHON 3VS3 KNOCK-OUT!

 

 

Bestuursmededeling 

Tijdens de Bestuurvergadering van donderdag 15 juni j.l. heeft het Bestuur van E.H.R.C. Marathon moeten vaststellen dat het bestuurlijk niet is gelukt om voor de 3vs3 editie 2017 een organisatiecommissie aan te stellen welke minimaal dezelfde kwaliteit als de (succesvolle) editie 2016 kon garanderen. Gezien het feit dat in 2016 de toezegging is gedaan om per 1 juni 2017 de (voor) inschrijving te laten starten is besloten om per 18 juni helderheid aangaande editie 2017 te verschaffen. De mededeling is dan ook dat het evenement Marathon 3vs3 Knock-out 2017 op zaterdag 26 augustus 2017 géén doorgang zal vinden.  

 

Het Bestuur onderzoekt momenteel de mogelijkheden om het evenement later in het jaar in een afgeslankte vorm alsnog te laten plaats vinden. Als hier toe wordt besloten worden de deelnemers van de editie 2016 hierover geinformeerd.    

 

 

E.H.R.C. MARATHON 

 ...SINDS 1947

rolhockey ehrc marathon

ROLHOCKEY BELEEF JE BIJ...

1947 - 2019 : 72 JAAR

EERSTE HAAGSE ROLSCHAATS CLUB

MARATHON

© 1997 - 2019 "Marathon on line", ruim 20 jaar de officiele website van E.H.R.C. Marathon

Design: Joao Batista Pereira                    © 2017 

bottom of page